På väg...

.. Okej, kanske rubriken blev något för lik den tidigare, men va fasen. ;)

Nu sitter jag i bilen med pappa på väg hem till Uppsala! Känner mig faktiskt inte alls så trött även om vi suttit i bil i några timmar nu. Tror att det beror på att jag och pappa var ute och sprang i morse, samt simmade en bra bit. Var otroligt skönt! Bättre start på morgonen får man leta efter..

Var ju första gången på ett bra tag, som jag sprang, idag också och jag tyckte att det gick jättebra! Gjorde inte ont någon stans. Bara min så kallade kondition som svek lite grann i slutet, men annars så var det inget att klaga på. :)

Vi hörs sen när jag kommit hem, eller i morgon.

Ha det så bra!


Hoppas att det flyter på bra, utan köer, hela vägen hem.

Kommentarer
Postat av: linda

aaaah herregud vad ni ar hurtiga manniskor!!! det kan inte ga i slakten alltsa for jag har ingen som helst hurtighetsgen haha. jag har bakat kladdkaka istallet jag. fast jag gar faktiskt 7 min till skolan och hem varje dag, ibland nar jag vaknar sent powerwalkar jag tillochmed haha! men horrudu, sa fort du koper natt och far veta mer oim jobbet sa far du lagga ut det pa bloggen! eller annu battre, beratta for mig pa skype:D och jag kan fortfarande inte se det dar filmklippet:( har forsokt X antal ganger utsan framsteg. hoppas att ni har haft det helt underbart i kalmar och hoppas att ni far det minst lika bra nar ni kommer hem, vi far horas! puss alskar dig mest

2010-08-16 @ 10:06:46
URL: http://lindafornbrandt.blogg.se/
Postat av: Klara Hovstadius -Tävlingsryttare med världens finaste ponny

Kunde inte kommentera inlägget över, men tröjor med andningsfunktion är verkligen superbra att ha :)

2010-08-16 @ 13:59:57
URL: http://klarahovstadius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0