Onsdag

Igår var jag som sagt och jobbade. Jag jobbade mellan 10.00 och 16.00. Mamma var snäll och skjutsade mig både dit och hem! Riktig lyx med andra ord. Men tack vare det så kunde jag efter jobbet snabbt byta om till träningskläder och sedan åka och gymma innan det blev allt för mycket folk på gymmet.

Igår var det armar, bage och rygg som låg i fokus. Var på gymmet även idag, men jobbade främst med benen. Cyklade dit och hem på högsta växeln hela vägen (tack vare det iskalla vädret som fryser växlarna...). Så är riktigt trött i benen nu. 

Hoppas att allt är bra med er! 

Seg måndag

Började dagen med att åka till gymmet. Körde ett ganska ordentligt träningspass med kondition i fokus. Älskar känslan efteråt. Sedan gick jag mest och hoppades på att de skulle ringa från jobbet så jag kunde åka och jobba idag. Det gjorde de tyvärr inte, men fick i alla fall lite andra saker gjorda.

Nu har jag nyligen käkat middag och ska nog placera mig i soffan ett tag. I morgon börjar jag jobba klockan 10.00 och ska försöka hinna med gymmet innan det. Gymmet öppnar dock inte förens klockan åtta, så jag får väl stå och hänga på låset i morgon. ;)


Dagar som den här saknar jag dig ännu mer

Varpa

Idag red jag alltså det söta lilla stoet Varpa, som är fem år gammal. Blev tyvärr ingen hoppning idag, då det var så mycket folk i ridhuset efter dressyrtävlingen som varit tidigare under dagen.

Men det passade egentligen mig ganska bra. Var skönt att få lära känna henne lite första passet. Hon kändes fin. Hon är inte så stark i galoppen ännu och tyckte att det var ganska jobbigt att hålla formen när jag försökte på små ökningar. Men det blev mycket bättre redan efter ett tag och jag tror att hon kommer bli jättefin! Ska hoppa henne nästa vecka i stället, troligtivis på lördag. Innan det så ska jag ju rida Aconto också.

Hoppas ni har det bra :) 

Long time, no see

I'm back! Eller i alla fall för en stund.. ;)

Har inte haft någon skrivlust sedan jag kom hem. Är i alla fall väldigt skönt att vara hemma, man uppskattar det mycket mer efter att ha varit borta ett tag.

Under den tid jag inte har skrivit här så har jag umgåtts mycket med mina vänner, hunnit fylla 20 år samt jobbat. Har även kommit igång ordentligt med gymmandet igen, vilket är jätteskönt!

På hästfronten så har jag ridit min väns fina häst Aconto, som jag gjorde innan flytten till Holland. Ska även börja rida och hoppa en annan häst i stallet, ett sött litet skimmelsto som heter Varpa. Känns jätteroligt och lite nervöst faktiskt. Var ju ett tag sedan jag hoppade sist! Får se om jag har någon känsla kvar för det... :P

Nu har ni fått lite uppdatering i alla fall! Skriver kanske lite i morgon igen, om hur det har gått att hoppa Varpa. :)

Kram på er!

RSS 2.0