Fredag!

Idag så åkte jag med Rob på tävling igen. Hade dock bara fyra hästar med idag, så det var jättestor skillnad, jämfört med igår. Hästarna som var med idag var också mer erfarna, vilket gjorde att de var mycket lättare att hantera, vilket var jätteskönt!

Skillnaden på tävlingarna här och tävlingarna i Sverige är att verkligen ALLA röker här. De röker precis överallt och jämnt. Inne på framhoppningen, uppe på hästryggen, banbyggarna röker stora cigarrer osv. En annan skillnad är att man hoppar fram och rider fram på samma ställe och att det alltid görs i ett varv. På den här tävlingen t.ex. så red man fram och hoppade fram i endast vänster varv. Det finns inte heller någon gräns på hur många hästar som får vara där inne samtidigt, så ibland är de hur många som helst! Rider tre-fyra i bredd ibland, så man måste ha en snäll häst...

Vi blev alltså klara i tid idag, då vi bara hade med fyra hästar. Så tjugo i fem var vi tillbaka i stallet och Desiree och Joanna var klara med sitt, så de hjälpe mig med att snabbt lasta ut hästarna och plocka ut alla grejer, för att sedan cykla hem vid fem!

Nu har vi precis käkat spagetti och köttfärssås som jag lagat. :) Sedan blir det utgång.

Ha det så bra gott folk!

Puss och kram
Wings säger heej i lastbilen!


Tävlingsbanan

Kommentarer
Postat av: Mamma

Fina häsrar! Jag trodde att tävlingarna var utomhus...! :)

2010-10-01 @ 20:12:10
Postat av: Akis

HEJA ELO!

2010-10-01 @ 23:10:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0