Godnatt!

Idag så började vi med att släppa ut hästar i skritten, i paddoken och i hagarna. När det var klart så gjorde vi i ordning de sex hästar som skulle med på träningen. Innan vi åkte så hann jag rida en häst, som heter Anemone. Tycker att den hästen är lite svår ibland, men idag gick det faktiskt bra, vilket Rob också tyckte! Det var väldigt roligt att veta. :)


En ganska dålig bild på Anemone

Sedan lastade vi in alla hästar i lastbilen, för att sedan gå in och käka en snabb lunch. Så efter lunchen åkte jag och två till (plus Rob förstås) iväg på träning, som var på samma ställe som han tävlade på förra veckan. Är ett bra sätt att vänja hästarna vid olika tävlingsplatser med titthinder och annat konstigt. ;)


Lillhingsten Carolus följde med på träningen idag.. Han försökte minsann visa att han verkligen var hingst några gånger...

När vi kom hem igen så lastade vi ut hästarna, packade ut alla grejer och pysslade om de hästar som tränat. Sedan red jag en häst till, släpte ut de sista hästarna i skritten samt paddoken, gjorde rent i stallet, innan vi äntligen kunde cykla hem! Är helt slut nu och tänkter faktiskt sova snart! Tänker titta på en liten film på datorn först bara.

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Sov gott älskling! :)

2010-10-11 @ 20:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0