Söndag, 17 oktober

Idag är som vanligt min lediga dag. Jag har verkligen försökt ta det bara lugnt idag. Har sovit, ätit gott, pratat med min älskade syster och föräldrar samt tagit en varm och skön dusch.

Igår så var jag som sagt på tävling i Belgien som heter De Warre. Det är en väldigt stor och fin tävlingsplats. Så jag hann ta några bilder i alla fall! När vi kom tillbaka från tävlingen så lastade jag ur hästarna, bytte täcken på dem, plockade ur alla sadlar och träns med mera. Allt ska putsas efteråt. Mockade även lastbilen.


Framhoppningen på De Warre, Belgien


Tävlingsbanan


Blev nästan lite rörd när jag såg flaggan..
Sedan skulle hästarna som är med på dagens tävling göras i ordning också, vilket jag gjorde. Hann även med att göra i ordning en häst åt Rob, samt longera den, innan jag cyklade hem igen.


Upstream är klar för tävling

Såhär glad var jag när jobbdagen var slut... ;)

Som Joanna bloggade lite kort om så åkte vi till en kompis igår och åt tacos! Vi var ca 8 pers och hade det väldigt trevligt! Slutade med att vi alla satt med ett 500- bitars pussel.. Vi höll på att bli galna på det ett tag där, men några timmar senare så var alla bitar på plats! :D
Vi var ruskigt nöjda med oss själva när vi var klara!

Kommentarer
Postat av: Mammis

Kul att se alla bilder! Och vilken fin flagga! Du hoppar ju nästan lika högt som hästarna ser jag... och det är faktiskt kul att lägga pussel, du var väldigt road av det när du var liten också... ;) Puss!!!

2010-10-17 @ 20:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0