Dag två

Idag så började jag med att rida tre hästar före lunch. Rob hjälper en lite under passen vilket är toppen! Man lär sig verkligen massor. Var några två nya hästar för mig idag och två som jag red igår. Överlag så gick ridningen mycket bättre idag, trots skavsåren och träningsvärken.

Det som Rob sa att jag skulle tänka på är att slappna av i axlarna mer (idag var det väldigt jobbigt då jag har sån himla träningsvärk där) och att jag ska "leka" lite med tyglarna och inte bli stum.

På eftermiddagen så red jag en häst till och resten av dagen gjorde vi i ordning hästar som ska tävla på torsdag. Då klipper man dem med maskin i öronen, i nacken där tränset ska ligga, penslar hovar osv.

Nu ska vi äta middag! Döör av hunger!

Puss och kramIdag var det stormockning. De skjuter då in mellanväggarna i gången och kör sedan in med traktor som de "skopar" ut allt med.


Fina Quasimodo väntar på att bli iordninggjord


Fam Heijligers fina hund Laika

Kommentarer
Postat av: linda

låter ju som att du har det jätteroligt där borta även fast det är mycket hårt jobb! du får lägga upp ännu fler bilder och så får vi skypa snart också! puss puss älskar dig mest

2010-09-29 @ 02:26:56
Postat av: Mamma

Sån mockning gillar jag! :)

2010-09-29 @ 10:30:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0