Förebilder

Det finns alltid speciella personer som man ser upp till. Det kan vara sina föräldrar, sitt syskon, en lärare, eller en världsstjärna inom sin egna idrott. Jag tycker att dessa personer spelar en mycket stor roll för en. Det är en person som man gärna vill efterlikna så mycket som möjligt. Dessa personer är kanske inte alltid så medvetna om vilken otrolig makt de har.

Mina förebilder inom ridningen är mina tränare samt, några som jag nämnt tidigare här i bloggen, Alexander och Daniel Zetterman. Anledningen till att de är mina förebilder är för att de ger 110% för att utvecklas hela tiden. De rider alltså inte bara mycket och bra, utan de tränar hela tiden sig själva genom att simma, styrketräna och har en personlig tränare som har tränat många av våra friidrottsstjärnor. 

En annan förebild för mig är Rolf- Göran Bengtsson, som jag tycker verkar sympatisk som person och dessutom rider otroligt fint. Har givetvis många andra, utländska ryttare som jag också tycker rider jättebra. En som har en otrolig fighting spirit är Jessica Kürten, men även Meridith Micheals Beerbaum. Att se dem i en omhoppning där mycket pengar står på spel kan vara bland det roligaste som finns. Mer fartfyllt och vågat blir det sällan inte.

Vad har ni för förebilder?


Kommentarer
Postat av: Katt

Ulla Håkansson är en av mina förebilder. Hennes sätt att ge hästarna så varierad träning och göra det så mycket ute i naturen tycker jag är ett fantastiskt föredöme. Det är alldeles för många hästar som harvar runt i ridhus jämt och ständigt.

2010-09-05 @ 13:19:55
URL: http://catipat.blogspot.com
Postat av: Sisterhood

Jag har Rolf Göran Bengtsson som en av mina förebilder sedan har jag jan brink och Tobbe larsson för att dem alla 3 är otroligt duktiga, mjuka ryttare som verkligen lyssnar till sina hästar på ett bra och mjukt sett som får människor att imponeras gång på gång! Därefter deras framgångar..Mvh Sisterhood - En dressyr/hoppryttares & en bartenders vardagsblogg..

2010-09-05 @ 23:47:36
URL: http://www.siisterhood.blogspot.com
Postat av: linda

Min största förebild är min syster. Jag har sett upp till henne i hela mitt liv. Jag har alltid velat vara som henne, se ut som henne, göra allt som hon gör. Jag tror att den största anledningen är för att för mig är hon perfekt, det mest äkta person jag vet. Den bästa människan i mitt liv. Hon är speciell för mig och jag tror aldrig att jag kommer att ha någon större förebild, min syster kommer alltid att vara nummer 1 för mig.

2010-09-06 @ 15:40:18
URL: http://lindafornbrandt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0