Onsdag

Idag började jag dagen med att ha morgonfodring i stallet, då hon som brukar släppa ut hästarna på Hillton inte kunde.  Allt gick bra och jag sopade och så efteråt, som ingår om man har morgonfodring. Sedan mockade jag och gjorde i ordning mat åt Aconto.

Jag red efter det Aconto. Passade på att skritta fram ute när det var så fint väder. Men Aconto ville inte gå förbi hoppbanan, av någon anledning. Började backa och greja. Jag har ju varit med om värre, med Hera,  så fortsatte bara att ställa kravet på honom att han skulle gå fram och efter en stund gav han med sig och kom fram i en jätteluftig och fin trav, på gränsen till passage. Han gjorde sig så stor han bara kunde! Haha, knäppa häst.

Red sedan i ridhuset och där lugnade han ner sig. Idag så gick allt jättebra! Mycket beror nog på att min träningsvärk nu har släppt och jag har lärt känna honom lite bättre. Han var pigg och glad och jobbade på jättefint!

Vi jobbade bland annat i trav på en åttvolt och flyttade lite för skänkeln och gjorde mycket övergångar. I galoppen så gjorde vi också tempoväxlingar och flyttade honom in från spåret och tillbaka igen för att få honom rikigt mjuk och fin. Gjorde också några galoppombyten.


Josefin och Aconto. Fotot har Maha Abdalla tagit.

Hade även lunchfodring som jag tog innan jag åkte hem!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh vilken snygg häst!

2010-09-08 @ 19:05:13
URL: http://semlur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0