Naprapatbesök

Igår så var jag som sagt i Stockholm med mamma. Där fick jag träffa en naprapat som heter Martin. Anledningen till att jag träffade honom var för att jag har haft problem med benhinnorna och min rygg. Han hjälpte mig med ryggen och behandlade den (läs knäckte till den) och han sa att man till och med kunde se på min rygg vart jag hade ont...

Sedan så hjälpe han mig alltså med benhinnorna. Han visade mig hur jag kan ändra min springteknik, klämde och kände på mina benhinnor (vilket gjorde sjukt ont) och även mina vader, vilka han sa ofta även de är drabbade eller inblandade på något vis när man har problem med benhinnerna.

Nu ska jag alltså följa ett träningsprogram som han har gjort till mig. Jag ska även massera benhinnerna minst en gång per dag på ett speciellt sätt som han har visat mig. Sedan när jag får börja springa igen (om ca 2 veckor) så ska jag även tejpa benen med träningstejp, även det på ett speciellt sätt. Under tiden så ska vi hålla kontakten via mejl och se hur det går, om det blir bättre eller kanske inte gör någon skillnad alls. Om det inte blir någon skillnad, så ska jag träffa honom igen och då visa vad jag har för springskor och inlägg.

Kändes otroligt skönt att träffa någon som verkligen kunde hjälpa mig med mitt problem! Det var även han som höll i föreläsningen vi var på innan och han var verkligen duktig! Ska bli väldigt intressant att se hur det kommer utvecklas det här. :)Snart får jag vara ute och springa igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0