Söndag

Påbörjade ett inlägg här igår, flera gånger, men var väl så trött och seg att jag liksom kom av mig hela tiden och sen bara glömde jag bort det! :P

Var hemma igår och tog det lugnt vilket känns väldigt skönt idag, då jag känner mig ordentligt utvilad. Skönt att kunna vakna upp pigg till det här underbara vädret!

Igår var jag ute på en timmes promenad med mamma och pappa på eftermiddagen. Var riktigt skönt att få komma ut och röra på sig. Sedan så blev det stretching och styrketräning för min del. Gjorde då alltså de övningar som jag har fått av min naprapat Martin. När jag kollade igen om övningarna som jag fått så tyckte jag att "det där så ju ganska lätt ut". Men efter bara en liten stund så upptäckte jag att det minsann var motsatsen till lätt.. Jag ljuger inte om jag säger att mina ben darrade när jag var klar! Känner av träningsvärken idag också, både i benen och ryggen. Men det är ju bra att övningarna verkar fungera i alla fall! ;)

Det jag upptäckte igår dock var att det var ganska obekvämt att göra alla dessa övningar direkt på golvet och våra mattor liksom "luddar" av sig lite på kläderna. Så idag åkte jag förbi Stadium och inhadlade en bra yogamatta. Två par snygga träningsstrumpor fick slinka med också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0