Förferre och sittning

Efter föreläsningen idag så gick jag hem till mig (som tar fem minuter) och käkade lite lunch och plockade undan lite här. Går ju himla snabbt att städa en sån liten lägenhet, men det går också väldigt snabbt att skita ner den... ;)

Snart så kommer min klasskompis Linn över. Vi ska göra oss i ordning och så här hos mig innan vi drar till förfesten som är här i samma hus, med vår hattgrupp (gul) och den röda hattgruppen. Tillsammans ska vi sen gå till sittningen. Kommer bli gryyyymt!!

Ha det bra kära vänner!


Min otroligt vackra hatt, som jag måste ha på mig dag som natt (nästan), annars straffar de en genom att måla dit en mustasch med spritpenna i ansiktet, eller skriva något "roligt" i pannan.


Första föreläsningen

Godmorgon! Inatt så har jag sovit som en stock! Var så himla trött igår. Men idag så känner jag mig pigg och utvilad. :)

Sitter just nu och äter lite frukost samtidigt som jag tittar på nyhetsmorgon. Det är en skön start på dagen! Kvart över nio så börjar min första kurs, Företagsekonomi! Känns faktiskt jätteroligt och lite spännande att det sätter igång ordentligt nu. Hittils så har det ju "bara" varit en massa aktiviteter som faddrarna har ordnat åt oss (vilket givetvis varit jätteroligt, då man lär känna så många i sin klass).


Mitt frukostbord just nu.. Kanske dags att plocka undan lite?


Morgonrufsig Elin.

Upp till kamp!

Hej på er!

Idag så har vi varit ute på en ö och haft kamp mot en annan linjeförening, som heter Mälekon. Var lite roliga övningar som att man skulle slunga gummistövlar, testa sina smaklökar med ögonbindel, svepa en skakad öl och givetvis väldigt mycket smörande för faddrarna som skulle ge en poäng. ;) Jag var den som fick svepa ölen, så är lite konstig i kistan just nu... hehe.

Just nu är det jättefint väder här i Västerås! Strålande sol. Funderar på att gå ut och göra något, men vet inte om jag orkar, för jag är så himla trött! Skulle också behöva städa lite här i lägenheten. Känns ju inte så himla kul, men måste ju ta tag i det någon gång.

I morgon är det dags för första föreläsningen. Företagsekonomi! :)

Vi hörs!!


Nu börjar det!Sitter just nu och äter lite frukost. Snart ska jag bege mig till skolan, för att sedan tillsammans med faddrarna och alla de andra i min klass gå till Bombardier Arena!

Regnigt Västerås

Tjaaa. Sitter vid datorn igen och lyssnar på lite musik och läser bloggar. Vid ett idag så var jag som sagt en trappa upp och träffade några av de andra som bor här och de som jobbar på Mimer (fastighetsbolaget). De var jättetrevliga och bjöd på lunch och berättade lite om staden och vad som kommer hända de kommande veckorna, då några av dem hade pluggat på samma högskola som jag ska gå på.

Har fått frågan varför jag har flyttat till Västerås. Det är så att jag ska läsa ett program som heter Internationella Marknadsföringsprogrammet på Mälardalens högskola, som då alltså ligger här i Västerås! Det är ett program som inte finns i Uppsala (eller så många andra städer) så det fick bli en flytt hit. Kände också att det skulle bli roligt att få komma till en helt ny stad och liksom "starta på ny kula" själv.

Så i morgon klockan tio så ska vi samlas på Bombardier Arena där vi blir välkomnade. Sedan blir det upprop och efter det så har våra faddrar planerat in massor med roliga aktiviteter! :)

Nu ska jag nog ta mig något att äta. Vi hörs!


Jag tidigare idag, i lägenheten

Tillbaka

Hej på er!

Vet att det var superlänge sedan jag skrev. Beror på att jag kände att jag tappade skrivlusten ett tag och finns kanske heller inte så mycket att skriva om under sommaren när man är ledig. ;)Men nu så tänkte jag att jag skulle komma igång lite igen!

Igår så flyttade jag till min lilla etta i Västerås! Tog sin lilla tid, men allt gick bra och det blev så fint. :)

Idag ska jag gå upp en trappa, där de har en liten "fest" i huset, för att alla som bor i huset ska få träffa varandra. Det ska bli kul att få se vilka fler som bor här!

Nu ska jag göra mig i ordning, hörs senare!


Min fina lampa från Indiska, som jag tycker väldigt mycket om!

RSS 2.0