Dagen och bilder från igår

Idag har jag tagit en lång och skön sovmorgon. Åt sedan en ordentlig frukost bestående av havregrynsgröt med äpple i och några jordgubbar på toppen.Det står man sig på länge! Sedan försökte jag plugga så gott det gick. Blev smått galen för att jag inte förstod hur de hade gjort ( uppgift med kalkylering i ekonomistyrning), så tog en lång paus från pluggandet och fikade lite med föräldrarna och sedan tog jag och mamma en rask promenad.

Efter en supergod middag så satte jag mig och pluggade igen och då gick det faktiskt betydligt bättre. Ibland är det bara sådär att man inte kan få ihop någonting i huvudet och då kan det räcka med att man tar en paus och sedan återgår till uppgiften, läser den på nytt och så helt plötsligt så känns svaret självklart och till och med ganska enkelt att räkna ut! Så när jag löst några uppgifter så slutade jag där och tänker fortsätta i morgon.

Nu funderar jag på om jag ska sätta mig och titta på en film, eller fortsätta läsa lite i min bok "Svindlande Höjder" av Emily Brontë som jag fick i julklapp av mor och far. Hittils mycket bra bok! :)

Bjuder på lite bilder från gårdagen i Stockholm!


Jag innen på Urban Outfitters
Jag och mamma :)


Jag inne på Tures


Syster och mamma inne på Urban outfitters, står i kö till provhytterna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0