Drömmer om en jul hemma...

Är hemma igen efter att ha varit på föreläsningen. Var väl kanske en av de bättre föreläsningarna, även om den inte var bra. Idag ( som bör nämnas var sista föreläsningen) gick vi igenom några formler som vi ska kunna. Vi hann gå igenom tre stycken av de tio vi ska lära oss till tentan! Blir så himla arg och irriterad på att de inte kan lägga upp föreläsningarna på ett vettigt sätt, samt att det är sansöst hur mycket de vill att vi ska lära oss och under på tok för kort tid... Usch!

Sitter nu och försöker plugga själv istället. Brukar oftast lära mig mer då än på föreläsningarna. Planen är att fortsätta plugga några dagar framöver nu, för att jag sedan ska kunna åka hem till Uppsala och spendera en lugn jul med min kära familj! Ni anar inte hur enormt mycket jag längtar hem nu och hur otroligt trött jag är på det här. Men är bara att bita ihop och köra sista rycket innan jul nu!


Kan skymta ljuset i tunneln!

Kommentarer
Postat av: MISS ALICIA

Hej!Ta gärna en titt på nätbutiken missalicia.se och delta i adventstävlingarna som just nu pågår på Miss Alicias Facebooksida: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702Vänliga hälsningar,

Miss Alicia

2011-12-15 @ 16:28:03
URL: http://missalicia.se
Postat av: Mamma

Håll ut vännen, snart är du hemma hos oss! :)

2011-12-15 @ 16:41:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0