Barn= änglar..?

Idag var vi "en" man kort på jobbet, dock så hade alla sjuklingar till barn piggnat till och samlat enormt mycket energi under helgen. Energi som de kände att de behövde bli av med denna grå måndag då givetvis alla lärare och vikarier är på topp! Eller inte..

Att vi alla i personalen såg något slitna ut idag var ett faktum, ett faktum som barn inte är sena att ta till vara på. Men, sett från den ljusa sidan, dagen går otroligt fort när det finns så mycket att göra precis hela tiden. ;)

Jobbade en timme längre än tänkt, alltså till fyra just på grund av att det var så många sjuka. Men efter det så åkte jag ändå till gymmet som planerat! Cyklade på motionscykeln i 35 minuter plus nedvarvning. Körde 2-1 minuters intervaller, alltså att jag kör på ett hårdare motstånd och något högre tempo i två minuter och vilar sedan i en minut osv.. Efter det blev det lite styrka i form av situps och armhävningar. Kändes riktigt bra hela passet igenom tycker jag!

Nu har jag gjort i ordning matlåda tills i morgon och tänker bara ta det lugnt och varva ner lite, innan det är dags för sängen.


Haha, ibland känns det som att man inte har riktigt den kontroll man vill ha..


Kommentarer
Postat av: Mamma

Härliga ungar! Tänk att du också har varit i den åldern... ;)

2011-02-07 @ 19:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0