Hästprylar till salu!

Har lagt ut lite grejer på annons nu, så kika in här och se om det är något som passar er! Kommer att fylla på med fler saker där eftersom. :)


Hit the road, Not the wall

Blogg.se har krånglat lite för mig de senaste dagarna, därav lite bloggande. Men har i alla fall varit ute på en löprunda idag! Eftersom jag inte hade ätit någon frukost så trode jag att jag skulle stupa ganska snabbt. Men man klarar så mycket mer än vad man tror! Sprang 10,6 km på dryga timmen utan större problem. :) Ska inte säga att jag inte var trött efteråt, för då ljuger jag verkligen, men klarade det verkligen förvånadsvärt bra!

Så får se hur kroppen känns i morgon, så får vi se hur hårt jag kan träna.

Nu väntar dock sängen. Sov sött gott folk ♥Västerås


All night long

Tja! Allt bra? Håller just nu på att göra mig i ordning för kvällen. Ska ut på Bryggan igen, med bästa vännerna! Lyssnar på skön musik samtidigt som jag gör mig i ordning, vilket får mig på riktigt partyhumör! Sjukt danssugen.. ;)

Kameran får följa med ikväll, så att jag förhoppningsvis kan bjuda på lite fina bilder i morgon. Bilderna kommer dock inte upp förrän senare på kvällen i morgon, då jag ska vara i Västerås hela dagen. Berättar mer om det sen!

Puss på er!


RSS 2.0