24 november

Herregud kan det verkligen vara en månad kvar till julafton?! Vart tar alla dagar vägen? Jag tycker att det känns som att det var sommar för bara någon vecka sedan. Tiden går så snabbt!

Men den här dagen har däremot inte gått snabbt. Började dagen med att trycka på väckarklockans snooze-knapp x antal gånger. När jag väl kommit upp och insåg att dagens plan bestod av att plugga ekonomistyrning hela dagen så hade jag en sådan enorm lust att gå och lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet.

Fick i alla fall en del ekonomi pluggat idag. Ringde sedan min morbror som är riktigt duktig på redovisning, så han var snäll och förklarade en del för mig som jag inte riktigt hade fått grepp om. Är så otroligt glad över att jag har min morbror P-O som kan hjälpa mig med det här och som framför allt är så duktig på att förklara allt, så att jag förstår! OERSÄTTLIGT. Med hans hjälp så kommer jag banne mig naila den här tentan!


Har varit på friskis en vända vid sju, där jag var med på intervall-löpningen utomhus, precis som förra veckan. Idag gick det riktigt bra, trots att jag ätit ganska nära inpå träningen. Var riktigt nöjd med mig själv! Blev en powerwalk till och från gymmet också. Kanske är fördelen med att inte ha en cykel här i Västerås, man får röra lite extra på benen istället. ;)

Ska nu sätta mig och göra några uppgifter som P-O skickade. :) Så nu får vi se om jag förstod det rätt, sen blir det sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0