Storm ute, storm inne, storm i hjärta, storm i sinne

Usch vilken tråkig fredag! Började dagen med föreläsning i Ekonomistyrning, där det mest kändes som att jag satt som ett frågetecken. Till och med vår föreläsare tycket att det är på tok mycket för oss att läsa in på så kort tid. Han sa ordagrant idag : "Ja det är helt orimligt att ni ska kunna lära er något och klara tentan med det här upplägget. Ni ska på två veckor göra det som andra gör på minst sex veckor. OCH ni har en till kurs samtidigt. Finns inget jag eller ni kan göra åt det heller." Känns väl sådär...

Sitter nu med lite godis och ska försöka få lite plugg gjort. Har tänkt göra det den senaste timmen, men har liksom inte fått tummen ur. Men det är väl tanken som räknas, eller hur?

Är riktigt trött och seg idag också, känns som att solen aldrig gick upp idag. Det har varit mörkt ute precis hela dagen vilket inte får mig att bli piggare precis. Så lite godis behövdes, är ju ändå fredag och löning.

Hoppas att ni får en bättre fredag än mig! ;)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Lilla gumman, cheer up! Tänk på vad Alfons farmor sa; att man måste ha tråkigt ibland, annars uppskattar man ju inte när det är kul!

Och imorgon kommer pappa, då blir det kul1 :)Puss <3

2011-11-25 @ 15:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0