Hallooweeeeen!

Idag är det fredag igen! Veckorna går så himla snabbt när man har så mycket att göra hela tiden! Den stora händeslen idag är helt klart att det är Halloweenfest på kåren ikväll. Alla kommer att klä ut sig till roliga eller läskiga figurer. Det är alltså inte som när man var liten och man bara skulle se läskig ut och de enda alternativen var typ vampyr eller häxa. Nej, nu gäller det bara att ha en riktigt bra utklädnad! Det kan vara en kändis man klär ut sig till, eller en seriefigur eller liknande. :) Det som är så roligt är att alla tar det på fullaste allvar, då det kommer delas ut pris till den som har bästa utklädnad, så alla är superabitiösa med sina kostymer och utstyrslar!

Vad jag kommer vara tänker jag inte avslöja för er riktigt än. Men jag lovar att ta en massa bilder! Kan i alla fall avslöja att jag inte kommer vara något läskigt och att jag är en av mina stora idoler... Någon som kan gissa? ;)

Jag och mamma var i alla fall ute och köpte de grejer jag behövde i onsdags, så jag har allt klart! Så nu kan jag ju plugga hela dagen, tills det är dags att bege sig till kåren... Jippie! :-P


Några var t ex Super Mario-gänget förra året!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ha det så jättekul! Du blir perfekt som din "idol"! Puss!

2011-10-28 @ 16:53:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0