I Uppsala

Hej på er!

Igår morse så blev vi officielt klara med vårt grupparbete! Så otroligt skönt. Jag har varit så himla stressad den senaste tiden, på grund av allt jobb som var tvunget att bli klart i tid- och givetvis så ville jag att det skulle bli riktigt bra också! Men nu är det klart, är bara presentation och opposition kvar och så tenta på fredag.

Så när vi lämnat in arbetet igår så gick jag hem och packade väskan och tog första bästa tåget hem till Uppsala. Gud vad jag behövde bli ompysslad av mamma och pappa! Mamma tappade upp ett varmt bad åt mig, lagade god mat och sen spelade vi alla lite spel på kvällen. Var så himla skönt!

Nu på morgonen tog jag en lång och lugn frukost och sedan så begav jag mig ut på en springtur i det fina vädret, tillsammans med pappa. Skönt att äntligen kunna komma igång lite med träningen igen, efter all stress med plugget och en jobbig förkylning.

Nu ska jag ta mig en lång varm dusch och sedan ska jag sätta mig och plugga marknadsföring igen. Men nu känner jag mig redo för den, för nu har stressen i mig släppt. :)


Min vackra hemstad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0