IMF:s Schema (utan föreläsningar)

Här är vårt schema, som våra faddrar har gjort åt oss! Gissa om vi håller oss sysselsatta? ;)

Här nedan finner ni schemat över rookieperioden:

29e Möte med er rookisar ute på Bombardier Arena klockan 10.00-11.00, behöver ni hjälp att hitta till Bombardier Arena så kan ni ta er till Högskolan där våra faddrar väntar på er med en blå IMF-flagga och ljusblå tshirts kl 09.30. Efter detta går vi i samlad trupp till skolan där vi har lite genomgång, utforskande av skolan och en chans att lära känna varandra, grill på kvällen vid Hantverkshuset. Dock får ni inte glömma registreringen som ni har kl 13.15 i sal PAROS, vi kommer guida er dit.

30e Björnökampen! Vår årliga kamp mot vår avskyvärda systerförening Mälekon, naturligtvis 5-kamp och pepp! Samling 08.40 utanför huvudentrén till högskolan, bussen avgår 09.00.

31a Här tänkte vi att vi skulle passa på att erbjuda en sightseeing kl 12.00 för alla er som kommer utsocknes ifrån, samling utanför huvudentrén. Björnösittningen börjar kl 19.00 och därefter terminens kårpremiär! En av årets absolut mäktigaste kvällar.

1a Brännboll med hutt kl 16.00, samling utanför huvudentrén och kvällen avslutas med att alla går på Spexkvalet klockan 19.00!

2a Disco på kåren, förfest på Gåsmyren klockan 19:00 tillsammans med våra kära vänner PPMarna.

3e Såpafotboll klockan 13:45 ute på Löga, möte för alla vid poolen utanför högskolans huvudentré klockan 12:30 så går vi i samlad trupp! På kvällen kommer vi festa ihop oss och för alla som är intresserade så brukar vi inte skygga iväg från en liten utgång nattetid!

4e Välbehövd vilodag för både faddrar och rookisar, vi tänkte att respektive hattgrupp har en brunchdag på valfri plats och tid med sina överfaddrar . Liksom visa hur man bakishänger lite finare än alla andra, som bara IMF kan.

5e Beer-Olympics på Gåsmyren klockan 17.00, detta är alla professionella studenters våta dröm, visa hur grymma du och en kamrat är på att kasta boll när ni är lite runda om fötterna!

6e Möte utanför er sal kl. 16:00 efter ni haft er lektion, faddertruppen bjuder på överaskningsaktivitet!

7e Disco på kåren! Förfest hos faddrarna vid 19.00!

8e Parkhäng med grill klockan 16:30 och vi har planerat att vara borta i rudbecksparken, även kallad våldtäktsparken, behöver ni hjälp att hitta dit, så kommer ett par av oss faddrar att möta er efter er lektion klockan 16.00 och sedan Spex-finalen kl. 19:00! Kan bli en lugn kväll om man vill men lite alkohol på grillen innan gör helt klart spexfinalen till en mer uppskattad händelse

9e Förfest med Stretch klockan 19.00 och sen tågar vi tillsammans bort till Kåren och lever livet på ett sätt som skulle dödat Keith Richards!

10e Studentolympiad! Samling utanför huvudentrén klockan 10:00 för gemensam avmarsch mot Sigmatorget. Väl framme startar tävlandet och det är vi faddrar och rookies som ska heja fram det vinnande laget(som är IMF såklart!). Olympiadsittning på kvällen för de som deltagit, och vi andra kör en liten pubrunda för att sedan än en gång styra kosan mot kåren en sista underbar gång!

11e Sista officiella dagen under rookieveckorna, och vi tänkte väl att vi skulle fira ordentligt med vår storsponsor Forex klockan 13:00! Mer info om denna dag kommer vi faddrar att kunna ge under periodens gång.

14e Finsittningen, en finfin, uppklädd kväll tillsammans med Mälekon och som alla vet blir det legendariskt, äger rum på Herska Palatset som vi hyrt speciellt för detta tillfälle och med en fantastisk toastmaster som David Skoog, en man vi alla kommit att älska, så kommer det bli den ultimata avslutningen. Möte för de som inte hittar dit kommer ske vid skolans huvudentré klockan 18.00, vi måste vara på plats absolut senast 19.00 eftersom det är då middagen startar, även om fint folk kommer sent så passar det sig inte denna gång!

ROLIGT VÄRRE! :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Jaa du vännen, det är tufft att plugga på högskola... ;)

2011-09-06 @ 19:09:12
Postat av: Sigrid

Jaa, hade varit fint att ha dig där som stöd ;) Kommer nog vara pirrig. Men låter som om du är sysselsatt med en heeel massa skoj, haha!

2011-09-07 @ 04:45:31
URL: http://sosigog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0