21 april, Vädret förstör.

Idag skulle jag alltså springa SpringCross-loppet i Stockholm, på 12 km. Jag har tränat och verkligen sett fram emot att springa det loppet, så mycket så ni anar inte. Så jag är väldigt ledsen när jag nu måste meddela att jag inte kommer springa loppet idag, då gårdagens och nattens regn/snö-oväder i princip har försört banan och skaderisken är då stor, samt att skor kan bli förstörda. En klass skulle ha sprungit före oss och kommer därför att trampa upp det redan mycket blöta och leriga underlaget.

Jag tycker som sagt att det är jättetråkigt, men försöker tänka på att det kommer många andra roliga lopp under året som jag kan vara med i! De kanske inte är terränglopp heller, vilket gör att de inte är lika känsliga för nederbörd (dock så tycker jag nog att terräng är roligast att springa). Bara för att jag inte ställer upp så betyder ju inte det att jag förlorat formen som jag fått av att träna så mycket inför det här loppet, så helt förgävet är det ju givetvis inte!För att bli på bättre humör så börjar jag dagen med bananpannkaka och jätteblåbär.

UPDATE:


Såhär ser banan ut idag på SpringCross. Är glad att det blev träning hemma. Hade garanterat sträckt mig eller halkat i den här leran, som är minst sagt tungsprungen!


Kommentarer
Postat av: Sigrid

Nää, vad synd! Men hade helt klart tagit samma beslut. Du får ju som du sa glädjas åt att du haft "draghjälp" till en massa träning i alla fall! :)

2012-04-21 @ 16:10:12
URL: http://sigridoliviakarlsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0