Om inte om vore.

Eftersom det var så härligt väder idag så ville jag inte sitta i bilen. Jag och pappa gav oss ut på en springtur i den härliga naturen istället och sköt på bilresan till senare. Om det inte hade varit för att jag hade ont i magen och kände mig lite illamående så hade det kunnat bli en långdistansrunda idag. Mina ben kändes desto piggare och jag kände mig inte andfådd alls. Så blev 10,75 km idag och jag hade absolut kunnat springa längre om jag hade mått bättre. Så var nästan lite smått irriterad på att jag mådde lite illa, just när det flöt på så bra med löpningen, men ändå nöjd med att den sträckan hade känts så lekande lätt, trots många branta backar.
77293911.jpg

Jag kommer sakna de fina vägarna och backarna jag springer på i Uppsala nu när jag är i Västerås. Jag bor ju så centralt så man måste springa genom stan för att komma ner till vattnet och det är inte riktigt samma sak. Tycker inte om att springa på kullerstensgator och där det är mycket folk. Det bästa är, enligt mig, när man springer i skogen, hoppar över rötter, hör småfåglarna sjunga och det känns som att man har hela skogen för sig själv.

Skog finns givetvis här i Västerås, men det är en liten bit härifrån. Så idag innan jag och pappa körde tillbaka till Västerås, så köpte vi en sprillans (!!!) ny cykel på Biltema som kan ta mig till fina löparslingor. Åh, can't wait!! :D
Kommentarer
Postat av: Mamma

och om du har skavsår eller så, kan du ju nöja dej med en cykeltur :)

2012-04-08 @ 22:44:11
Postat av: Sigrid

Tusan vad nice med en ny cykel! Skulle jag också behöva...

Kommer sakna dig nu när du är borta igen, men vi ses ju till Valborg! Längtar redan. Puss!

2012-04-09 @ 07:45:37
URL: http://sigridoliviakarlsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0