Älska löpning!

Efter seminariet (som gick jättebra!) så gick jag till Friskis gym. Där sprang jag intervallträning i 50 minuter, drygt 8 km. Körde på programmet "Hill" som finns på löpbandet och då varieras lutningen automatiskt. Så hade på ganska ordentlig lutning och ökade tempot ganska rejält när det gick uppför. Finns ingen bättre känsla än när man har sprungit ett ordentligt pass. Är förstås något bättre när man har sprungit utomhus, men för tillfället så får jag hålla till godo med löpbandet.


Så här ser summeringen ut efter dagens pass, inklusive fem minuters nedvarvning.


Kommentarer
Postat av: Sigrid

Niiice, då vet jag att jag blir lika satsig som dig, haha!Har den "tidigare" modellen av skon (Perasus-nånting) och den har ju varit super, så nu slog jag till på en likadan. Har man hittat skor som passar ens fötter och löpteknik känns det klokt att fortsätta på samma linje. Hoppas du har en fin helg förresten gumman, puss!

2012-02-11 @ 08:37:51
URL: http://sosigog.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Niiice, då vet jag att jag blir lika satsig som dig, haha!Har den "tidigare" modellen av skon (Perasus-nånting) och den har ju varit super, så nu slog jag till på en likadan. Har man hittat skor som passar ens fötter och löpteknik känns det klokt att fortsätta på samma linje. Hoppas du har en fin helg förresten gumman, puss!(Skriver förresten från rätt bloggadress denna gången, haha)

2012-02-11 @ 10:34:41
URL: http://sigridoliviakarlsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0