Gårdagen utan internet

Igår så var det en driftstörning i mitt område vilket gjorde att jag inte hade något internet. Först idag, två minuter innan internet kom tillbaka så kom jag på att jag hade kunnat koppla upp via min mobils surfpunkt... Haha. Men samtidigt så kan jag tycka att det är lite lättare att slappna av utan internet, då man hela tiden känner (eller i alla fall jag) att man måste kolla vad som händer på facebook, vad man fått för mail, kolla bloggar med mera.

Fick igår veta att jag klarade tentan i ekonomistyrning, med god marginal!! Är så obeskrivligt glad, då det är en svår tenta som ca 45% brukar kugga på. Så firade det med ett spinningpass på Friskis tillsammans med Terese! ;) Var ett Spinning-puls-pass så man hade pulsklockor på sig så att man skulle kunna se ens puls. Sedan så gällde det att ligga i gränslandet till sin maxpuls större delen av passet. Var minst sagt svettig när passet var slut, men det var riktigt skönt. :)

Efter passet gick jag hem, tände några ljus, tog en lång dusch innan jag åt en god middag bestående av omelett med lök, broccoli och ost. Kollade lite på Modern Family en stund innan jag somnade, mycket nöjd med dagen.Kommentarer
Postat av: Papi

Grattis till den godkända tentan Elin!!!

2012-02-03 @ 15:52:49
Postat av: Sigrid

Grattis finaste! & ha en bra helg nu! :*

2012-02-03 @ 16:20:41
URL: http://sigridoliviakarlsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0