Vilodag

Gårkvällens plan var att ta det lugnt hemma hos Jenny och titta på melodifestivalen. Men så hörde Elin av sig och tyckte att jag skulle följa med henne och hennes vän Matilda på lite festligheter istället. Eftersom fredagen blev så lugn så var jag riktigt sugen på att få komma ut och träffa lite folk, istället för att bara sitta hemma i mjukisbyxor. Så gick vi hamnade på en rolig och minst sagt konstig förfest och gick sedan ut på BMB och dansade till stängning.

Så när jag vaknade i morse så var jag väldigt trött. Fast jag kom hem sent och inte drack en droppe alkohol så vaknade jag klockan nio i morse och kunde bara inte somna om. Så jag har minst sagt känt mig seg idag och det blev därför ingen träning som planerat. Kan faktiskt vara bra för min kropp att få den här helgen på sig att vila och hämta sig lite.

Men har fått en del gjort idag också. Har varit och handlat mat, bakat den goda proteinlimpan, samt gjort ett storkok och fryst ner matlådor inför veckan. Har även skrivit lite på grupparbetet, så nu är den delen klar! Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på teve innan jag somnar... Men blir en tidig kväll för mig, för ska upp tidigt i morgon!

Kram på er! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0