Boxning 75 min - Check!

Boxningen tillsammans med tjejerna var grymt rolig!! Riktigt jobbigt förstås, så kommer förmodligen värka något enormt i armar och ben i morgon. Men det är ju så det ska vara. :) Kommer absolut att vara med på fler boxningspass, för det är verkligen något som jag tycker om, då man blir så taggad och peppad hela tiden under passet och man får hela tiden ge 100 %.


För att berätta lite om yogan igår (som jag lovade) så måste jag säga att jag tycker att det var roligt det med. Det var lite annorlunda och inte lika ansträngande förstås, men man fick verkligen stretcha ut alla muskler. Man skulle fokusera på andningen och så fick man jobba ryggen en del. Känslan efteråt var riktigt skön. Man låg ner på en matta med en filt på sig och blundade. Efter de övningarna så var man riktigt avslappnad i hela kroppen så både jag och Elin var nära på att somna. Något jag måste unna mig ibland för att komma ner i varv!

Nu ligger jag i soffan och tittar lite på teve och har lagt upp den onda foten på en kudde. Den kändes väldigt bra under boxningspasset, men på vägen hem började det värka ganska ordentligt igen. Så blir nog ganska lugnt i morgon, så får vi se hur det känns. 

 


Kommentarer
Postat av: Sigrid

Fan vad kul med ett boxpass :)

2012-01-18 @ 11:16:01
URL: http://sigridoliviakarlsdotter.blogg.se/
Postat av: Mamma

Låter kul, bara ni inte slår/boxas på varandra så...

2012-01-18 @ 16:58:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0