Kesogratäng

Till lunch idag så gjorde jag en god kesogratäng med rödspätta och rödbetor som är väldigt enkel att göra!



Recept för 2 portioner

5-6 stora matskedar keso (lite beroende på hur stor form du har)
2 ägg
ca 3 rödspättor
3 färska rödbetor
bladspenat/krossad spenat

Salt, peppar 

Blanda keso, ägg och spenaten i en bunke. Salta och peppra efter egna smaklökar. Häll i blandningen i en form och lägg sedan i rödspättan (se till så att den har tinat ordentligt om den varit fryst innan, annars är risken att gratängen blir vattnig) och sedan skivade rödbetor på toppen.

Sätt in i ugnen i ca 15 minuter eller när du ser att gratängen fått färg, på 225 grader.

Serverade den med färsk babyspenat och gurka till. Gott och väldigt enkelt!

Prova även lite andra kryddor eller annat innehåll, som t. ex. skinka istället för fisk, eller ha i gräslök,purjolök eller gul-/rödlök som smaksättning samt andra kryddor! Går att variera väldigt mycket. :)


Kommentarer
Postat av: Tajna

Mums, ser jättegott ut, ska testas!

2012-01-04 @ 14:13:31
Postat av: Papi

Mums, vad det ser gott ut:)

2012-01-04 @ 15:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0