19 juni, Träningsdagbok

I söndags så blev det ett pass med ordentliga backintervaller i Sunnerstagropens sandbacke. Fick upp en ordentlig puls och försökte att ta så korta pauser som möjligt. Blev en lugn jogg hemåt och rundan slutade på 6,61 km. Efter passet blev det ordentlig styrka för benen också med bland annat sneda utfallssteg.

Igår så blev det min "vanliga" runda där jag försökte att hålla ett bra tempo hela passet igenom. En lagom lång runda på 8,4 km vilket jag var nöjd med, med tanke träningsvärken efter gårdagens pass och allmänt trötta ben. Efteråt blev det styrka för rygg/mage och armar.

 
Idag har jag jobbat på flåset ordentligt genom att springa en slinga som nästan enbart består av uppförsbackar. Backarna är dessutom branta och ger ordentligt trötta ben. Men blev tre varv på den slingan i alla fall och rundan slutade på 7,60 km! Hade ett bra tempo, med tanke på backarna, vilket resulterade i lite blodsmak i munnen efteråt... Men otroligt skönt när det väl är gjort! Nu blir det en dags vila från träningen, för lite återhämtning. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0