Intensiv tisdag

Ja, idag har det varit fullt upp precis hela tiden! Vaknade före klockan ringde strax före åtta. Kom då på hur mycket jag hade att läsa inför morgondagens seminarium, så jag satte mig genast och läste lite innan jag tog mig frukost. Sedan kom jag på att jag hade tvätt-tid också, så blev några pauser i plugget, då jag sprang ner till tvättstugan med tvätt.

När jag läst klart så var det bara att sätta sig och skriva om Caset som jag läst och sedan en diskussion runt den. När jag nästan hunnit klart (vid fyra-tiden) så fick jag ett sms från Sandra som undrade om jag ville hänga med och lira fotboll med grabbarna. Det kunde man ju inte säga nej till! Så avslutade lite snabbt meningen jag skrev på, drog på mig ordentligt med kläder för att sedan spela lite fotboll.

Var ruskigt roligt och kändes att det var ett tag sedan jag rörde en fotboll! Var lite halt på vissa stället, så jag (och några andra) gjorde några snygga vurpor som gav fina skrapsår på både händer och knän... Men det var det värt, var riktigt kul och vi jobbade på bra allihop! Så vi är absolut redo för lördagens matcher. :)

När jag kom hem så skrev jag klart diskussionen och har nu lagt till några frågeställningar också. Så nu börjar jag känna att jag kan slappna av lite för morgondagen. Känner mig nöjd med att ha fått en hel del gjort. Ibland är det bra att pressa sig själv lite. Man blir imponerad över hur snabbt man egentligen kan arbeta, bara man lägger manken till.

Hoppas att er dag också har varit bra, vi hörs i morgon! :)


Var ett tag sedan SAIF-tröjan satt på. Saknar den tiden!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Kul, var rädd om dina knän bara! :)

Finns ett ännu bättre lag än SAIF, nämligen SAIK!!! SM guld nästa!!! Jaaa!!!

2012-03-06 @ 22:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0