2 maj, Helgen i Uppsala.

I'm back!

Efter att ha jobbat på V-dala nation i lördags var jag riktigt riktigt trött. Men jag måste säga att det var himla roligt att jobba som bartender och tack vare att det var smockfullt med folk så hade man hela tiden någon att servera, vilket gjorde att tiden gick snabbt. Så dagen efter så åkte jag in till stan en liten stund, men på grund av väldigt lite sömn efter nattens jobb så kunde jag knappt se rakt, så åkte hem och sov lite. ;)


Trött tjej dagen efter jobb.

I måndags så var det alltså Valborg. Åh, vad Uppsala är en underbar stad under Valborg. Efter en snabbvisit hos Systembolaget på morgonen åkte jag vidare till Stina på champangefrukost tillsammans med Sigrid och andra härliga människor. Vi gick sedan vidare till Ekonomikumparken där vi spenderade större delen av dagen med mycket skratt i underbart väder. Senare så gick vi vidare till Snerikes Champangegalopp vilket verkligen var en fest!

Trots att jag drog på mig en ordentligt förkylning och lättare öroninflammation efter allt valborgsfirande så ångrar jag det inte en sekund. Längtar redan till nästa Valborg!


Finaste paret, Mattias och Sigrid


Härligt sällskap


Mina stackars skor som i princip var nya, haha. Tur att tvättmaskiner finns!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0